Piemonte Rejsers datapolitik


Ejeroplysninger


Dette website udbydes af:
Piemonte Rejser
Langesvej 2

3400 Hillerød
Telefon: 5118 3037
e-mail: info@piemontevine.dk

Privatlivspolitik

Piemonte Rejser værner om dit privatliv og når du angiver dine personoplysninger til Piemonte Rejser stræber vi efter, at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine data. Derfor har vi udarbejdet en datapolitik hvor du blandt andet kan læse om vores cookiepolitik, persondatapolitik og interaktion med kontaktformularer. Samlet giver det et billede af, hvordan vi registrerer dine personlige oplysninger, hvad vi benytter oplysningerne til, og hvordan dine oplysninger håndteres. 

Persondatapolitik

Når du besøger piemonterejser.dk og oplyser dine persondata, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

Piemonte Rejser indsamler persondata via (1) hjemmesiden når du bestiller et produkt. (2) e-mail sendt til vores hovedmail og medarbejdere med formålet om den gode dialog

Brug af personoplysninger
Personhenførbare oplysninger gives kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at kunne levere den service, aktivitet eller produkt som den registrerede har tilmeldt sig, og oplysningerne vil af tredjepart alene blive brugt til det konkrete formål. Vi indsamler personoplysninger bl.a. via de oplysninger du selv har givet os ved registrering eller køb.

Brug af billeder fra arrangementer
Piemonte Rejser bruger løbende billeder og videoer fra egne arrangementer og aktiviteter i digitale medier. Gennem billeder og video fortæller vi de gode historier fra arrangementer, og videndeler og informerer om arrangementer og aktiviteter.

Piemonte Rejser offentliggør kun normale billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Deltagere ved Piemonte Rejsers arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Piemonte Rejser må offentliggøre billeder og videoer fra arrangementet, hvor de er på. Det er kun ganske få arrangementer, hvor vi tager billeder og på disse oplyses det i forbindelse med tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til at Piemonte Rejser må bruge billeder fra arrangementet. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til Piemonte Rejser, og billedet fjernes fra internettet i det omfang det er muligt.

Opbevaring af data

Piemonte Rejser opbevarer data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Dine data kan kun tilgås af medarbejdere i Piemonte Rejser og deles kun med tredjepart i det omfang det er nødvendigt for at servicere den enkelte registrerede.

Piemonterejser.dk er krypteret via Hypertext Transfer Protocol Secure (https) som sikrer, at den information, der indtastes eller indlæses på hjemmesiden, forhindrer uvedkommende i at tage den data, der kommer fra web-serveren til klienten.

Piemonte Rejser melder aktivt og øjeblikkeligt ud, hvis der er sket en lækage af personlige data, både til dig og til Datatilsynet.

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet.

Indsigt og klage
Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer Piemonte Rejser opbevarer om dig. Hvis oplysningerne er misvisende, har du ret til at få dem korrigeret. Endelig har du ret til at få slettet oplysninger om dig hos Piemonte Rejser, såfremt disse oplysninger ikke længere er relevante. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Kontakt
Piemonte Rejsers dataansvarlige
Jørgen Hansson
E-mail: info@piemontevine.dk            

Luk menu
×
×

Kurv