Opdag Piemonte på ny

Her skal vi se et helt andet Piemonte end det vi ellers kender! Vi skal bo på Tenuta Montemagno med udsigt over vinmarkerne. Vi skal besøge det store marked i Casale, hvor der vil være mulighed for indkøb af diverse lækkerier, heriblandt de lækre hasselnødder, som Piemonte er meget kendt for. Vi skal selvfølgelig også smage på en masse lækker mad og vin. Blandt de mange vinproducenter vi besøger kan blandt andre nævnes Tenuta la Tenaglia, Sessanea, La Chiara, Marenco og La Cassacia. En ting er sikker, I bliver ikke snydt for god vin – eller mad!


De perfekte omgivelser

Vi skal blandt mange ting se Madonna di Crea, besøge chokoladefabrikken Bodrato, besøge det gamle fort i Gavi, vi skal til Acqui Terme, som er meget kendt for sine varme kilder og selvfølgelig også den italienske DOCG-vin Brachetto d’Acqui. Som skrevet tidligere, vil du ikke blive snydt for god mad, vi skal nemlig spise himmelsk frokost hos La Chiara, som er lavet af vinproducentens egen mama, og så skal vi på restauranten La Gallina, som i øvrigt er nævnt i Michelinguiden 2020.
Vi slutter vores herlige tur af i byen Ozzano, hvor vi besøger Giuseppe der laver sin egen honning i mange forskellige lækre varianter, herefter skal vi til det hyggeligste lille sted, og spise en dejlig frokost – et infernot gemt godt væk midt i byen.
Det bliver en tur med en masse kultur, ubeskrivelige vin- og madoplevelser!

Transport og pris

Vi vil på hele turen have vores egen minibus med chauffør, som sammen med Piemonte Jørgen eller Piemonte Bella, vil sørge for at vi bliver transporteret rundt til alle de skønne steder vi skal besøge.
Du bliver selvfølgelig også hentet i Milano, Malpensa lufthavn – og kørt tilbage ved endt tur.

Pris pr. person: 11.500 kr.
Prisen inkluderer alt på turen, er dog ekskl. fly, shopping og hjemtagelse af købte vine.
Vi er max 18 personer pr. rejse

Dato

2022

10 – 14 oktober – Guide: Piemonte Jørgen

2023

11 – 15 september – Guide: Piemonte Jørgen

9 – 13 oktober – Guide: Piemonte Jørgen


Bestil dit livs eventyr